God förmiddag!

Fattar inte vad som hänt med våra underbara nätter (00.00-01.00 till 06.00-07.00) två dygn har lilleman ätit varannan var tredje timma och aldrig orkat hålla sig vaken för att äta ett helt mål... Förkylning på gång?

Igår köpte vi ny strl på blöjor! Redan treor! (5-8 kg) Vart har våran lille kille tagit vägen? Vi hade prematurblöjor för två och en halv månad sen ju! Nu kan han sitta med stöd enbart för ryggen (bara ett par minuter åt gången) Skickade mms på när han sitter till mormor och farmor som blev mycket glada och malliga! hihi :) så kul!

Avtrycken vi gjorde häromdagen blev sådär men hade dom blivit perfekta hade det inte varit lika charmigt! Ska lägga ut bild på den med. Ett helt sett med lera, dubbelram för trycket och bild och lite stickers för 30 spänn på gekås i ullared. Snyggt och kul minne för billig peng!

Har förresten ett par grymma tips till er med barn!
Istället för att behöva ligga och skura golven under barnmatstolen efter barnet ätit lägg en bit vaxduk under så kan man bara ta bort den och skölja av den i duschen när barnet ätit färdigt!
För mindre barn som inte är så förtjusta i att bada eller om man för den delen inte klarar av att hålla bebisen i badet samtidigt som man tvålar och annat, lägg barnet på en uppblåsbar skötbädd (en såndär vit i plast som man blåser upp kanterna på) och duscha henne/honom. Jättesmidigt och väldigt uppskattat av våran son!

Ha en bra dag alla! kram

Kommentarer
Postat av: Patricia, Wiljas mamma & lillasyster i magen.

Ja alltså de va verkligen värt varenda KRONA! en sån otrolig upplevelse :) Åh, avis på dig! vill ju också åka ner till Ullared.... Hur är priserna där? (aldrig varit där) bara hört lite smått!



Kramar, föresten! en så härlig blogg du har :)

2011-11-18 @ 15:55:37
URL: http://mammasangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0