Kyrkis

Nu har vi börjat gå till kyrkis och det är jättekul tycker Kasper! Leka lite med de andra barnen men mest titta på dem. Och så sjunger vi lite som avslutning, det tycker han är jättekul! Trött blev han men kunde inte somna men var lika glad för det! Min lille goding! Nu ska jag äta lite bättre frukost eller lunch kanske man ska kalla det och dricka kaffe!


Depp

I helgen har några kompisar till Leif haft överraskningsfest för honom. Dom hyrde stuga och gick ut och festade. MEN killen som fixade detta struntade i mig trots att jag först hade frågat om dom kunde vara med och hitta på nått. Jag fick alltså inte vara med att fira min sambos 30årsdag. Är jätteleden för detta men sambon bara ignorerar detta. Hatar mig själv. Jag skiter i allt. Jag är den enda som inte firat min sambo när han fyllde 30! Yeye fuck it


Best Friend Forever!?

Var är min BFF?? Tror faktiskt att jag aldrig haft någon så tajt kompis, en som jag kan dela allt med, som lånar sin axel att gråta på, som kan gråta på min, som glädjs åt mina framsteg här i livet och jag åt hennes. Jag saknar en riktig tjejkompis. En kompis som räknar varje minut tills vi träffas igen, som missar en middag för att mysa i soffan med massa glass. En som kan stå där i färgad klänning vid altaret och vara minst lika glad som jag. Kan man lägga ut kontaktannons kanske?! :O jag har nästan alltid känt påfrestning med alla mina vänner. Det är nog bara en som jag var riktigt tajt med, vi sov nog aldrig själva och delade ALLT! Tyvär visade hon sig vara en sån jävla bitch och var jävligt elak när hon hade tillräckligt med info om mig för att knäcka mig. Men jag saknar att ha en bff, var finns hon?

RSS 2.0