Det underbara gula varuhuset!

Shoppat massa fint och bra på Gekås (Ullared) idag!!!

Till Kasper:
En ny fin badbalja i blått
Badankor i form av en anka en krokodil en kräfta och en delfin
Madrass till spjälisen
Nappsnöre
Haklapp
Dyna till stolen
En tandborste (ena sidan borste och på andra lite go yta att tugga på, mest för han ska vänja sig)
Babywatch Philips Event som jag är SKITNÖJD med!!

Till mig:
Ögonskugge primer
Puder
Foundation
Foundation borste
Små roller så jag kan måla spjälen
Hårfärg

Sen köpte pappa massa kravs oxå e endel matvaror! Är i alla fall sjukt nöjd över dagens shopping!! Så kul att shoppa när det är lite folk och både gubben och Kasper är glada! Och idag var det extra kul att vara med när man kunde åka vagnen och sitta upp och pappa alltid ville skoja med en!! I morgon blir det utgång för min del med syster yster och några vänner till henne, så får pappa och Kasper lite kvalitets tid med varandra! Ser jag fram emot!

Svårt med färg!

Jag vill verkligen måla om på övervåningen. Nu är det gul/orange tapeter med en skiful båd längst upp. Vill ha varma färger och rock'n'roll:igt! Men det får inte bli för snurrigt vilket det lätt blir när man försöker inreda med 50-tals inspiration. Har dock funderat på gröna färger i Kasper "rum" och nån annan härlig färg i vårat rum. får väl se vad det kan bli. Hoppas på att få men gubben min till Ullared eftetr jobbet! :) kanske kan få lite inspiration med färger där nere

Stooor Kille!

Idag är Kasper 5 månader gammal! stoora killen!! <3 Älskar den lille klimpen så sjukt mycket!! <3

På måndag ska vi lämna in bmw:n på verkstad! Det är nog första gången vi lämnar in en bil! Inte för att vi inte kan fixa det själva (hål på avknasarsystemet) men tiden och lusten finns faktiskt inte... Så nu lämnar vi in den och får tillbaka den besiktigad och klar! det gillas! Gött å till och med slippa bessa skiten vilket börjar bli gött tröttsamt!

Gubben min ska till värmlandsskogarna mellan den 9:e och 12:e februari och då passar jag och Kasper på att åka till farmor och mysa lite. Jag ska även passa på att åka till en kompis och rida som jag inte gjort på typ ett och ett halvt år! Ska bli supermysigt! Hoppas att dett fortfaranda ligger snö (pudersnö) för det är sååå mysigt att pulsa i!!

Goooooooomooorrrrron!!!!!!

Idag blir det föräldraträff, ska få lite info om babysim och annat med vatten!! o.O haha hoppas barnen kan få chans att umgås lite mer än sist då alla barn satt i famnen hos varje mamma. Kasper var jätte intresserad av de andra bebisarna, skrattade som bara den när han såg dem!

Eftersom jag då inte är riktigt som alla andra så har jag idag fått på mig tre par leggins (för värmens skull) en klänning (ganska vintrig) raggsockar och en stickad tröja. Varför klä sig i tjocka byxor och tråkiga tröjor?? Kanske för att det troligtvis blir varmare. Nu blir det sminkning!! börjar få lite brått!!

ha de göööött!!

Känner mig sådär gött fräsch!!

Sitter här med ketchup i frillen igen och funderar på varför ketchup ska lukta så jävla äckligt!? Tur är att det fungerar!! lätt värt det!!!

Suck och stön!

Jag blir så ifrån mig ibland, vet inte hur jag ska hantera saker eller om jag gör rätt. Idag spydde Kasper lite mer än vanligt efter maten och ett par gånger till upp till ett par timmar efter matningen, jag blev lite orolig och ringde sambon för att rådfråga vad jag ska göra, "Det är väl ingen idé du ringer mig, ring bvc istället" jo men nu ringde jag dig för att få förslag inte bara ett kort om att han inte bryr sig. Vet inte vad för leksaker Kasper borde ha eller om han borde ha några alls. Nu har han bara gosedjur som han pillar med och tuggar på och en skallra. Känner mig hemsk som inte ger han mer stimulans men vet inte hur, sambon verkar inte alls bry sig. Tittar på andras barn som har massa saker som dom pillar med och pratar med men behöver dom det?! Vet inte vad för sorts leksaker som är lämpliga för honom (i ålder och utvecklingsmässigt)

Sambon kommer inte fira sin 30 årsdag hemma och ville heller inte att jag skulle följa med. Han ska på svenska rallyt ovanför Karlstad och campa har han fått för sig. Så sett hade jag inte velat lämna Kasper så länge hos någon (3 dagar) och hade inte velat campa. Men att han säger att jag inte får följa med och att han inte vill fira sin 30 årsdag med den man lever ihop med blir lite för mycket för mig. Han vill inte förlova sig (ja jag har verkligen hängt upp mig på detta) Ingenting jag säger är bra.

Att allt skulle bli så jävla krångligt! Hade jag vetat det hade jag för det första aldrig gått med på att flytta och jag hade nog heller aldrig gått med på att skaffa barn. NEJ jag ångrar inte att jag har Kasper, men jag trodde det skulle göra oss starkare inte att vi skulle glida isär och vara ointresserade av varandra.

Jag vill så jävla mycket men ingenting blir gjort för alla saker kan man inte ha med barn på eller gör det svårare. Och någon hjälp för att jag ska kunna göra något JAG vill får jag inte för det är JÄVLIGT JOBBIGT ATT VARA PAPPA!

En positiv sak är väl att min bubbla nu äntligen är målad invändigt så nu letar jag framstolar som en galning så jag kan börja inreda den!! Eller göra klart inredningen så det bara är att sätta dit när utsidan är målad med!

Jag tycker synd om...

... föräldrar som på riktigt verkar tro att man inte KAN uppfostra sina barn! Jag har sjukt ont av ungar som skriker i affärer eller ute bland folk! Har haft det sen jag själv var barn! Jag har aldrig skrikit i en affär för att jag inte fått något. En gång blev jag ledsen däremot för att jag inte fick en stor isbjörn på IKEA, tårarna rann och självklart var mamma dum ett par minuter för att hon inte ville köpa den! Mamma förklarade lungt att om jag sparar min veckopeng så kan vi åka dit och köpa den när jag har tillräckligt med pengar (299 kr) Sagt och gjort! Jag sparade mina 25 kr i veckan och efter 12 långa veckor fick jag äntligen köpa den och var helt överlycklig. Tror kanske mamma och pappa sponsrade med sista hundringen så det var väl 8 veckor kanske är inte helt säker. Men detta är oxå enda gången jag varit ledsen för något i en affär!

Så att folk därute inte verkar tro att man kan få sina barn att inte skrika och gnälla är ju lite sorgligt! Lathet kanske? Visst nu VET jag inte att Kasper inte blir gnällig men det känns väldigt otroligt med tanke på både min och sambons uppväxt! Att inte överösa ungen med matriella ting är väl en förutsättning för att ungen inte ska få att habegär! Att man ibland får jobba sig till något man verkligen vill ha är heller inte fel TROTS att det är barn!

Jag har en VÄLDIGT tydlig bild av hur jag vill uppfostra mina barn och hur jag vill forma dem! Vilket jag också tror är en bra förutsättning för att LYCKAS med uppfostran!

Men när folk uttalar sig om att jag är en dålig mamma (eller blivande) för att jag ogillar (och ibland säger skitungar) andras ouppfostrade barn (skulle troligtvis kalla min egen för skitunge med om han skulle betett sig illa, kanske dock inte säga till honom att han var det men säkert svära över det) Så måste det vara ett bevis för eget misslyckande för att man själv inte kunnat uppfostra sina barn till att vara lugna ute bland folk. För det finns inget värre än ungar som skriker och gnäller!

Och ja, jag kan vara en riktig subba ibland men det har INTE med att göra hurvida mina föräldrar uppfostrat mig utan snarare om hur jag lärde mig uttrycka mig under tonåren! Och vet ni?! JAG GILLAR ATT VARA EN BITCH!

Frustrerad!

Det är så mycket jag INTE behöver i mitt liv ust nu. Och sååå mycket som jag behöver.

Jag behöver framförallt varma människor runt mig, människor som kan ge mig stöd istället för påtryckningar! Jag är slut i kropp och själ och det är inte mycket i min tillvaro som känns bra. Tur att ag har Kasper samtidigt som jag vill komma bort från babylivet en stund och få vara mig själv. Jag orkar inte springa runt med honom i famnen! Jag behöver avlastning!

Jag är för översocial för att bo som jag gör. jag behöver folk runt mig hela tiden för att må bra. Det kan man inte direkt säga att jag har nu, samtidigt som jag stormtrivs i huset, omgivningen och med grannar. Om bvc bara kan sätta igång med föräldragrupp nån jäkla gång så blir det nog mycket lättare!!

RSS 2.0