Första inlägget på en ny början!

Midheaven.blogg.se har funnits även innan. Dock med annan stil och fattigt innehåll!

Denna gången kommer jag blogga om mig, min son, mitt liv tillsammans med sambo och barn, renovering av hus (eller planer i alla fall!), bakning, matlagning, djur och så vidare!

Idag är min son 2 och en halv månad lite drygt och är 57 cm och vägde i onsdags 5020 gram (han föddes 4 veckor för tidigt med kejsarsnitt pga bristande funktion av moderkakan vilket gjorde att grabben inte fick den näring han behövde. Han vägde då när han föddes 2070 gram och var 44 cm lång.) Kommer skriva en liten förlossningsberättelse lite senare när jag har mer tid!

Jag bor med min sambo (även far till sonen) i ett gammalt torp som är dåligt isolerat med ändå mysigt! (kan elda hela dagen och kvällen så det är go värme 20-25 grader men på morgonen när man vaknar är det mellan 12 och 15 grader) Vi har två katter, en hane Ramses som är stor rödvit katt på 5 kg och en hona Luna tigrerad sköldpadd och vit i färgen och väger ca 4 kg, hennes mamma var skeppskatt men Luna fick inga extra tår.

Bloggen kommer även att stylas om men detta kommer jag behöva hjälp med för jag fattar nada av alla dessa koder och annat!

Krams!

Kommentarer
Postat av: Eleonor & Adrian <3

Vad kul att du börjat blogga, är så mysigt att läsa mammabloggar!

2011-11-15 @ 19:10:04
URL: http://mommyedition.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0