Julaftonen!

Först var vi hos mamma och pappa och åt lite jullunch, sen kom tomten och delade ut några klappar. Efter det åkte vi hem till oss så kom svärmor och sambons bror hit så åt vi lite mer julmat och delade ut lite fler klappar.

Kapser fick massa fina saker! Tre st pyjamas, två boddys (varav en med trycket "Dolce & Bannana") En mjukisdress som det står racing på och pipita på sidan av byxorna och på armarna (pipita= schackrutor) ett par raggsockar, ett par lovicavantar, en greppvänlig "bil", en nalle med tomteluva, och lite pengar. Och på morgonen fick han smaka på lite morotspuré för första gången! Ganska så gott verkade det som!!

Men årets rim måste ha varit det jag skrev på sambons paket!

"Tro det eller ej,
Men denne ska hänga,
I lilla rummet,
När du har tänkt gänga!"       Någon som kan gissa vad det är??

Jag fick ett par jättefina gosiga tofflor av älsklingen!! Ser ut som en eskimå när jag går runt här hemma!!

Hoppas ni har haft en bra jul!! kram på er

snart ger jag upp!

Jag blev aldrig nått bra på det här med att blogga!! haha... sitter vid datorn i alla fall ett par timmar om dagen och har den igång jämt men verkar ändå aldrig suga riktigt i blogg nerverna... det går tydligen väldigt upp och ner det där för i början var jag ju ganska bra på det!!

Julklapparna börjar bli klara, har inte köpt en enda julklapp i år utan vi har gjort våra julklappar. Kanske kan tycka lite fattigt men så mycket tid som vi lagt ner på det så hade jag i alla fall blivit glad av att få dem. Lägger ut bild efter jul om det händelsevis skulle vara någon från familjen som läser.

Mina presenter när jag fyllde år.

superhärliga raggsockar från svärmor! (kom med posten samt en jättesöt pyjamas till Kasper, disktrasor till sambon (Leif brukar ha väldigt ont av ofräscha disktrasor och har gnällt på sin mamma om att hon ibland kört dom i diskmaskinen när dom var mindre, och senast hon var nere hos oss så råkade våran trasa inte vara så fräsch, ren tillfällighet, så hon skickade nya disktrasor som en pik. haha) och en sytråd med.

Cupcake skålar med lock i porslin och "torrschampoo" från syster yster.
Madonna parfym och duschgel från bror med flickvän (antar att jag luktar dåligt!? o.O)

Stor bild på mina fina! Älskar cupcakes trots att dom är på utgång från modet. Tycker cupcakes har med rockabillyn att göra inte med inredning och annat tjaffs!

23 år

Ja.. det är sålänge jag har funnits idag! (förutom de 36 veckor i morsans mage då)

Började dagen kl 05.30 med att vällta ut ett halvt glas med saft på golv och soffa. La mig igen till kl 10 då det var dags för mat igen för lilleman, då står det en present på köksbordet. En härligt cylinderformad liten present med rosa snöre :)!



Eftersom att jag sa att Leif (sambon) kunde köpa en burk vit färg som gick att måla med inne, så att jag kan måla spjälsängen som lillen snart behöver, så kan man ju misstänka vad det är för nått i presenten!

Och titta!



En burk vit färg och sura nappar!! hihi

Kram på er!

Sorry!

Tröttheten gör sig påmind!! blir inte att man varken orkar eller hinner blogga så mycket som man vill vissa perioder!!

I fredags fick liten sina första vaccinations sprutor. Dom gjorde jätte ont sa han, har aldrig sett han så ledsen förut stackarn. Men ingen feber i alla fall och bara lite gnällig på eftermiddagen.

Var på julbord i lördags och farmor var barnvakt! Hon kom hit redan på fredagen för jag tänkte att hon skulle bli lugnare om hon fick "öva" lite när vi var hemma och hin kunde fråga oss om det var nåt. Hon tyckte det var superbra att hon kunde göra så för hon blev mycket mer avslappnad, hon hade varit lite nervös för hur det skulle gå, är ju ändå 27 år sedan hon hade bebis!! Det hade i alla fall gått jättebra på lördagen och dom hade busat massa och Kasper hade vart en liten ängel. Sov 00 till 08.30 (då väckte vi han) på fredagsnatten och 00 till 08 på lördagsnatten. Julbordet var bra (jag är inte jätteförtjust i julmat men de var helt ok). Vi spelade biljard efter och hade tänkt att gå ut men alla var så sega varav en gravid med tvillingar så då var det bara jag och sambon kvar som var sugna så då struntade vi i det med och åkte hem vid 23 tiden.

Kasper har varit väldigt mammig och ganska grinig ett par dagar nu och även spytt ett par gånger :( stackarn.

Igår (luciadagen) kom sambon och väckte mig kl 06 för han ville att jag skulle äta frukost med han. Kom ner till vardagsrummet där det var dukat med glögg och lussebullar och tända adventsljus :) myysigt värre.

Inatt åskade det och blixtrade som fasen och blåste, regnade och haglade så man trodde taket skulle lossna. Läskigt tycker jag. Men Kasper sov lika gott för det :)

Imorgon fyller jag 23 år (hua mig. 10 år sen man blev tonåring!)

Kram på er!

waaaaa!!

Tröttheten har tagit över mig totalt!! Skulle kunna sova flera dygn känns det som! Var och bowlade igår med mamma, pappa, bror + flickvän, syster och tro det eller ej sambon var oxå med FRIVILLIGT! och självklart Kasper med. Brorsans tjej skulle inte spela så hon passade honom, han sov mest och tyckte livet var bäst!

Idag grejjas det lite ute med bilar (flyttar in dem  som är värda mest pengar in i garaget, dumt att en bil för 100000 står ute i vinter) och jag försöker grejja lite andra saker emellan. Men är sååååå trött!

Kram på er

Vet ni...?

... vad keso egentligen är?
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Jo det är köttfärs gjord av mumintroll!!


*lol*

Rosenröda familjeliv!

Familjelivet är hittils inte alls som jag hoppats på. Såg fram emot mys i soffan och att komma närmare min sambo och faktiskt bli en familj. Istället fick jag en familj där det förväntas att mamma (jag) ska vara mamma, ta hand om disk (även om jag inte varit hemma), ta hand om tvätt, ta kattlådan, vara pigg och glad och helst kåt och tacksam med! Är inte allt detta uppfyllt varje dag blir mamma kritiserad, "Jasså har du inte tagit tvätten idag heller" eller "Mata inte så mycket" (om lilleman nån gång skulle spy, av ett vanligt mål mat ska då sägas)

I morse skulle jag och Kasper åka med sambon till jobbet så att vi kunde ta med bilen hem, sambon ska på julbord ikväll och behöver eventuellt hämtas så vi behöver bilen. Gick upp 05.30 och började ge Kasper mat och han är lite seg med maten ibland så när kl var 06.00 började sambon stå och stirra på oss eller på annat sätt visa att han började bli stressad. När jag sen då 06.15 sätter ner Kasper i bilbarnstolen började han spy, rejält. Så det var väl bara att ta av alla kläder, overall och pyjamas och in i duschen med honom och torka ur det värsta ur stolen (sambon tog Kasper och jag stolen för jag hade redan blivit så stressad och irriterad av att sambon stog och stirrade m.m) Får då även kommentaren att jag bara skulle gett Kasper lite mat så han inte var jätte hungrig så vi kunde åkt normal tid (06.15) vilket jag inte tyckte var så snällt eftersom han gnydde första gången vid 03.30 inatt (han brukar normalt sova till 06-07, så tänkte därför att han inte var hungrig redan då, han hade dessutom fått två täta mål innan vi la oss 21 och 23) Men det är väl fel att mata sin son kanske?!

När vi väl kommer ut till bilen och åker iväg märker jag att sambon är stressad och gärna kör på lite fortare så jag ber han att inte köra så fort för att det kan vara halt och komma djur, tänk på Kasper. Men ändå hela vägen långt över hastighets begränsningen. Är jätteledsen och arg för hans ointresse för Kasper och att han aldrig kan lyssna på vad jag säger när det gäller Kasper eller någonting annat heller.

Skickade sms om att han skulle fundera över sin egen papparoll innan han kritiserar mig nästa gång och fick till svar att han inte alls kritiserar mig eller så utan bara var stressad. Jag känner mig kränkt och oförstådd jämt så nog fan är det kritik på vad jag än gör. Ingenting som mamma har blivit rätt! Kunde inte ge min son en riktig förlossning eller ens tid att växa till sig i magen. Kunde inte ge han den mat han förtjänar (bröstmjölk) och det mesta sen födseln skulle jag väl gjort annorlunda för jag tar väl inte hand om min son. Jag älskar min son mer och mer för varje dag och gör allt för att det ska vara bra för honom och att han ska vara nöjd! Men det räcker väl inte!

Min sambo tycker dessutom jämt att Kasper är jobbig som är vaken på kvällen och tycker att han ska sova, men Kasper har sin mesta vakentid efter kl 17 till 00. Men sambon tycker att Kasper ska sova så vi kan äta mat ifred! Vi är en familj! varför inte glädjas istället åt att han har mer vakentid?!

Är arg, ledsen och besviken!

RSS 2.0