Snart desperat!

Kasper bara skriker och skriker och skriker!!! Har fått hålla stenhårt på fyra timmar mellan målen de senaste tre dagarna annars ska han ha flaskan hela tiden. Napp hjälper inte, den vet han att han inte får nått ur.

Men så är det dessa jäkla matningar. Jag ger ju flaskan nästan enbart nuförtiden då jag själv inte verkar ha någon mjölk. De första 80 ml går ner ganska enkelt under alla matningar sen börjar skriken! Bra temperatur på mjölken! Så jag reser honom upp och rapar (oftast kommer det ingen rap) och går runt med han mot axeln tills han lugnar sig igen (kan ta 10 min) sen lägger jag honom i famnen igen vilket oftast är helt ok tills han får flaskan mot läppen, då gallskriker han igen och man får ingen kontakt med han och han verkar inte märka flaskan.
Ibland sitter jag kvar med han i famnen trots skriken och fortsätter hålla flaskan mot läppen och oftast då tar han flaskan igen men endast för att äta max 10 ml, och så skriker vi igen! lyfter upp han mot axeln igen och går runt med han tills han är lugn. Det tar alltså mellan 1-2 timmar att få i han 160 ml (för fyra dagar sen tog det max 20 minuter)

Vad sjutton ska jag göra?! Han verkar inte ha feber (vi har bara en "vuxentermometer" som man har i munnen men har haft den i armhålan på han i 10 minuter trots att den piper (mamma köpte en lite nyare modell fast typ samma termometer och den stod det att man kunde gör så)) men då visar tempen bara 36,5 (reagerar inte på att den är låg för jag själv har alltid legat under i temperturen, och även han varje gång vi mätt vilket jag gjort några gånger på måfå för att se vad han har) Men känns som man borde införskaffa sig en riktig temp! tycker det är krångligt att ta i rumpan och armhålan tar sån tid, napptermometern ska tydligen inte vara helt tillförlitlig heller så vad ska man ha?

Har försökt ringa bvc men kommer bara till vårdcentralen (man kopplas automatiskt dit när inte bvc har telefontid) Nu äntligen sover han lite i alla fall!

Hoppas någon kan komma med något tips eller vad sjutton det kan bero på!
Kramar på er!

Kommentarer
Postat av: Sofie - Mamma till två små

Usch det där låter inget vidare...

Hur gammal är den lilla? Har han varit såhär innan?

Hoppas verkligen du får tag i ditt bvc så du kan få råd och tips och framför allt lugn...Sv: När vi valde CAsper så visste jag inte en enda som hette så men nu poppar det upp lite här och där!Hoppas ni har det bra trots skrik och missnöje..

2011-11-22 @ 19:20:27
URL: http://lillgarden.blogg.se/
Postat av: Sofie - Mamma till två små

Sv: Låter ju inget vidare. Är inte så bra på det där med flaska och ml... så där kan jag inte ge råd.

Min första tanke om han inte vill äta som han gjort innan är ju tänder eller ont i munnen/blåsor... Hoppas ni får rätt på det iaf...Blir sjukt sugen på mage och bebis men passar som sagt inte in i livet just nu...

2011-11-22 @ 21:20:18
URL: http://lillgarden.blogg.se/
Postat av: hanna ♡

godmorgon! allt härligt med dig? :)

2011-11-23 @ 06:31:13
URL: http://heaa.blogg.se/
Postat av: Annika - drömmen om 11 barn [tävlingar i bloggen]

Sv Nej tvätt är inge roligt, jag brukar passa på att ta den på nätterna nu när jag ändå inte kan/får sova på natten :P Så har jag 2-3 maskiner klara på morgonkvisten som hänger på tork. Smidigt... Natten därpå startar jag nya maskiner o lägger in den torra tvätten ;)

2011-11-23 @ 08:15:34
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: Annika - drömmen om 11 barn [tävlingar i bloggen]

Nej men precis... o eftersom jag inte är trött på nätterna längre så går jag runt här hemma o plockar samtidigt som jag tvättar ;)Men huah... har du inte fått tag på din BVC? Dom måste ju ha nåt råd o komma med... tack o lov har jag aldrig haft matningsproblem med mina, förutom nu då. Jonathan vill INTE ha nåt typ, men huvudsaken är ju att han får i sig nåt så...

2011-11-23 @ 15:28:26
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: hanna ♡

haha a :)

2011-11-23 @ 16:56:17
URL: http://heaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0